In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

 • Știri de ultimă oră

  Cconfidentialitate

  Ce informații colectăm

  Noi colectăm informații de la tine, atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru sau abona la newsletter-ul nostru .

  La comanda sau înregistrarea pe site-ul nostru , după caz ​​, vi se poate cere să introduceți : numele sau adresa de e -mail . Puteți , însă , vizitați anonim site-ul nostru

  Ce folosim informațiile dumneavoastră pentru ?

  oricare dintre informațiile pe care le colectăm de la dvs. pot fi utilizat în unul din următoarele moduri :

  ; a personaliza experiența dvs.
  ( informațiile dvs. ne ajută să răspundă mai bine nevoilor dvs. individuale )

  ; pentru a îmbunătăți
  site-ul nostru ( ne străduim continuu pentru a îmbunătăți ofertele site-ul nostru , pe baza informațiilor și feedback-ul primit de la tine )

  ; pentru a îmbunătăți serviciul clienți
  ( informațiile dvs. ne ajută să mai răspunde în mod eficient la solicitările dumneavoastră de servicii pentru clienți și nevoile de sprijin)

  ; pentru procesarea tranzacțiilor 
  informațiile dumneavoastră , publice sau private , nu vor fi vândute , schimbate , transferat , sau dat orice altă societate , indiferent de motiv , fără consimțământul dumneavoastră , altele decât cele pentru scopul expres de a livra produsul achizitionat sau serviciul solicitat
  ; . pentru a administra o caracteristică site-ul concurs , promovare , studiu sau alte

  ; . pentru a trimite email-uri periodice
  adresa de e-mail vă oferă pentru procesarea comenzilor , vor fi utilizate doar pentru a vă trimite informații și actualizări referitoare la comanda 

  Cum putem proteja informațiile dumneavoastră ?

  Punem în aplicare o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor dumneavoastră personale atunci când intră , să prezinte , sau accesa informațiile dvs. personale .

  Va oferim spre utilizare un server securizat . Toate furnizate sensibile / informatii de credit sunt transmise prin Secure Socket Layer ( SSL) și apoi criptat în plată gateway-ul baza noastră de date furnizorii doar pentru a fi accesibile de către persoanele autorizate cu drepturi speciale de acces la astfel de sisteme , și sunt necesare pentru a ? Păstreze informațiile confidențiale .

  După o tranzacție , informații private ( carduri de credit , numerele de securitate socială , Financiare , etc ), nu vor fi păstrate în dosar pentru mai mult de 60 de zile.

  Nu vom folosi cookie-uri ?

  Noi nu folosim cookie-uri .

  Nu vom dezvălui orice informații părților din afara ?
  Noi nu vindem , comerț , sau altfel de transfer de părți din afara informațiile dvs. de identificare personală . Aceasta nu include terți de încredere , care ne ajuta in operarea site-ul nostru , efectuarea de afaceri noastre , sau service- te , atât timp cât aceste părți sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații . S-ar putea elibera , de asemenea, informațiile dvs. atunci când credem că eliberarea este necesar să se respecte legea , aplice politicile site-ul nostru , sau pentru a proteja nostru sau alte drepturi , de proprietate , sau de siguranță . Cu toate acestea , informațiile vizitatorilor non- personale de identificare pot fi furnizate de alte părți pentru marketing , publicitate , sau în alte scopuri .

  Legături de la terțe părți

  Ocazional , la discreția noastră , am putea include sau oferi produse sau servicii terțe părți de pe site-ul nostru . Aceste site-uri terțe părți au politici de confidențialitate separate și independente . Prin urmare, nu avem nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul și activitățile din aceste site-uri. Cu toate acestea , vom căuta pentru a proteja integritatea site-ului nostru si binevenit orice feedback despre aceste site-uri .

  Copii Online Privacy Protection Act Respectarea

  Suntem în conformitate cu cerințele de COPPA ( copii online Privacy Protection Act ) , nu colectăm informații de la oricine sub 13 ani . Site-ul nostru , produse și servicii sunt toate direcționate către oameni care sunt de cel puțin 13 ani sau mai mult .

  Politica de confidențialitate doar online

  Acest lucru on-line Politica de confidențialitate se aplică doar la informațiile colectate prin intermediul site-ul nostru și nu la informații colectate offline.

  Termeni și condiții

  Va rugam sa vizitati , de asemenea Termenii și condițiile noastre  secțiune de instituire a utilizării , conditii legale , și limitările de răspundere care reglementează utilizarea site-ul nostru la acordul dvs.

  Prin utilizarea site-ul nostru , sunteți de acord cu Politica de confidențialitate .

  Modificări în Politica noastră de confidențialitate

  Dacă decidem să schimbăm politica noastră de confidențialitate , vom posta aceste modificari la aceasta pagina , trimiteți un e-mail de notificare cu privire la orice modificări , și / sau actualiza Politica de confidentialitate data modificării de mai jos .

  Această politică a fost modificat ultima dată pe 12.10.2013 

  Dacă există întrebări referitoare la viața privată Politica ne puteți contacta folosind datele de mai jos .
  PAGINA DE CONTACT
  Această politică este alimentat de Trust Garda , dvs.

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Multumesc 1

  Postare prezentată

  Tort cu ciocolata si piersici

  Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

  Formular de contact

  Nume

  E-mail *

  Mesaj *

  Totalul afișărilor de pagină

  Google+ Followers