In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    duminică, 30 octombrie 2016

    Supa de cartofi cu patrunjel verde

    Supa de cartofi cu patrunjel verde

    Ingrediente:
    • 7- 8 cartofi de mărime medie
    • 2 morcovi
    • 2 rădăcini de pătrunjel
    • 1 păstârnac
    • eventual 1 felină, 2 cepe, 2-3 roşii coapte sau 2-3 linguri bulion
    • 2 ouă
    • 4 linguri ulei
    • 1 legătură pătrunjel verde
    • sare

    Mod de preparare:
    Morcovii, pătrunjelul, păstârnacul (eventual ţelina) se curăţă, se spală bine şi se toacă mărunt sau se dau printr-o râzătoare mare. Impreună cu ceapa tocată, se pun la fiert într-o oală cu 2-3 I apă rece.
    Când zarzavatul este aproape fiert, se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe şi se sărează. Supa se tine în continuare la foc domol până ce cartofii sunt aproape gata. Atunci se adaugă uleiul şi roşiile curăţate de coajă şi tocate mărunt (sau bulionul).
    După încă două-trei clocote, în supă se toarnă cele două ouă bătute. Se mai lasă puţin pe foc, după care supa poate fi servită caldă şi cu pătrunjel verde presărat în farfuria (bolul) în care este oferită la masă.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină