In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    duminică, 30 octombrie 2016

    Vitel cu sos de vin

    Vitel cu sos de vin

    Ingrediente:
    • 4 felii muşchi de vitel
    • sare
    • piper
    • unt
    Pentru sos:
    • 200 ml vin roşu sec
    • 4 linguri vin dulce
    • o ceapa mică
    • 2 linguri unt
    • 1/2 linguriţă bulion
    • puţin zahăr pudra
    • 200 g ciuperci
    • sare
    • piper

    Mod de preparare:
    Carnea se asezonează si se rumeneşte pe fiecare parte în unt. Apoi, se transferă într-o tavă de cuptor si se lasă 30 de minute.
    Pentru sos, în untul în care s-a rumenit carnea se toarnă vinurile, se curăţă bine tigaia, se adaugă ceapa tocată şi ciupercile.
    Se lasă 5 minute, se pune bulionul, se lasă 2 minute, se strecoară sosul şi se pune în tigaie. Se adaugă untul, zahărul si ciupercile, sare si piper, se lasă 5 minute, apoi se opreşte focul.
    Se serveşte cu sos şi garnitură.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină