In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    joi, 27 octombrie 2016

    Ciorba de sfecla rosie cu bors

    Ciorba de sfecla rosie cu bors

    Ingrediente:
    • 2 morcovi
    • 1/2 ţelină
    • 1 rădăcină pătrunjel
    • 2 cepe
    • 2 linguri ulei
    • 1 sfeclă roşie
    • 1 ardei gras
    • 200 ml suc de roşii
    • leuştean verde
    • borş
    • sare

    Mod de preparare:
    Incingi uleiul într-o oală, adaugi ceapa tăiată mărunt, morcovul, ţelina, rădăcina de pătrunjel şi ardeiul gras, mărunţite sau rase, un praf de sare, şi acoperi cu un capac. Le că­leşti până se înmoaie.
    Torni 3 l de apă caldă, o potriveşti de sare şi o laşi să fiarbă, la foc mic, aproximativ 10 minute. Pui apoi sfecla, curăţată şi tăiată cubuleţe.
    Laşi să fiarbă 20 de minute, apoi torni în compoziţie sucul de roşii şi mai laşi pe foc încă 10 minute. Acreşti cu borş, după gust, opreşti focul şi presari leuşteanul, tăiat mărunt.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină

    Google+ Followers