In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    duminică, 30 octombrie 2016

    Curcan umplut cu nuci si ciuperci

    Curcan umplut cu nuci si ciuperci

    Ingrediente:
    • un curcan mare de 4-5 kg
    • 1 lingură piper boabe
    • 1 ceapă
    • sare
    • 1/2 l lapte şi apă
    • 300 g nuci, uşor aurite în tava cuptorului, curăţate de pieliţe şi măcinate
    • 200 g sos
    • 200 g ficat de gâscă
    • piper alb
    • 200 g unt
    • 12 coşuleţe din foietaj, umplute cu salată de pasăre, maioneză şi aspic
    Mod de preparare:
    Puneţi curcanul la fiert cu: sare, boabe de piper, ceapă şi 1/2 l lapte. Când este gata lăsaţi să se răcească, scoateţi-i piepţii şi în locul acestora puneţi un amestec din: nuci, sos suprem, ficatul de gâscă fiert, piper, sare şi 200 g unt.
    Tăiaţi pieptul în felii subţiri, napaţi-le cu sos alb de curcan, călduţ, aşezaţi-le pe platou. Aici decoraţi carnea-cu ciupercile şi glasaţi-o cu aspic.
    Feliile din piept de curcan se aşază pe amestecul de mai sus şi se garnisesc cu coşuleţe din foitaj umplute cu salată din nuci, carne de pasăre, maioneză. Decoraţi cu frunze de pătrunjel verde şi proaspăt.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină