In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    duminică, 30 octombrie 2016

    Curcan umplut cu ficat si carnaciori

    Curcan umplut cu ficat si carnaciori

    Ingrediente:
    • 1 curcan mai mare (4-5 kg)
    • 350 g ficat de gâscă îndopată
    • 200 g cârnăciori
    • coşuleţe umplute cu ciu­perci, salată verde, ouă fierte tari şi aspic
    Mod de preparare:
    Curcanul bine curăţat şi spălat, aşezat pe o tavă, se pune la cuptor cu foc moderat, pentru 2 ore. Când s-a rumenit frumos şi s-a răcit, scoateţi-i pieptul şi umpleţi acest gol cu o tocătură din ficat amestecat cu cârnăciori sau cu şuncă de pasăre.
    Tăiaţi pieptul de curcan în felii subţiri, puneţi-le peste amestecul de tocătură şi daţi-le la frigider.
    Când s-au răcit, glasaţi-le cu unt combinat cu aspic. Puneţi curcanul pe un platou mare, garnisiţi-l cu castane, cârnăciori şi coşuleţe umplute cu ciuperci.
    Separat, aduceţi pe masă salată cu ouă tocate.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină