In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    duminică, 30 octombrie 2016

    Curcan umplut cu carne de porc

    Curcan umplut cu carne de porc

    Ingrediente:
    • 1 curcan de circa 3,5 kg
    • 100 g smântână
    • 250 g carne albă de porc
    • 400 g ciuperci
    • 600 g dovlecei în floare
    • 500 g cartofi noi
    • pătrunjel verde
    • 150 g unt
    • 16 crutoane de pâine
    • 1 ceapă mare
    • 1 linguriţă cu făină
    • 1 pahar cu vin roşu
    • 2 ouă
    • pesmet
    Mod de preparare:
    Scoateţi pulpele de la curcan, dezosaţi-le şi daţi carnea prin maşina de tocat împreună cu carnea de porc şi 1/2 de ceapă şotata. Combinaţi apoi în amestec 1 ou, sare, piper alb şi smântână.
    Aplatizaţi pieptul de curcan şi umpleţi-l cu jumătate din tocătură. Separat, puneţi la fiert oase de curcan, sare, ciuperci, puţin unt şi apă.
    Lăsaţi să clocotească pe foc domol 1 oră. Stropiţi friptura (pieptul umplut cu sosul ce se formează aici).
    Separat, din restul de tocătură faceţi o chiftea mare, rotundă pe care o rumeniţi în ulei sau unt.
    Aşezaţi-o apoi pe un platou, lângă pieptul tăiat felii, între timp pregătiţi umpluturile: cartofii fierţi daţi prin unt şi pătrunjel verde tocat, dovleceii la fel, ciupercile sotate întregi şi aşezate pe crutoane.
    Puneţi garniturile în jurul pieptului rumenit, pe platou. Curcanul umplut aduceţi-l la masă alături de sos

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină