In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    duminică, 30 octombrie 2016

    Gulas cu carne de vitel

    Gulas cu carne de vitel

    Ingrediente:
    • 300 g carne de viţel
    • o lingură untură
    • o ceapă mare
    • boia
    • un morcov
    • o rădăcină de pătrunjel
    • o gulioară
    • piper boabe
    • chimen
    • foi de dafin
    • sare
    • 1/2 kg cartofi

    Mod de preparare:
    Intr-o cratiţă, topim o lingură de untură, punem în ea o ceapă tăiată mărunt ş;i o lăsăm puţin să se călească, având capacul pus.
    Când ceapa s-a rumenit, adăugăm o linguriţă de boia roşie, dulce şi punem apoi carnea de viţel tăiată bucăţi, 1/2 litru de apă, morcovul şi pătrunjelul tăiate rondele, gulia tăiată cubuleţe, câteva boabe de piper, chimen, foi de dafin, sare.
    După ce s-a fiert carnea, se adaugă 1/2 kg cartofi, care au fost fierţi separat. Lăsăm totul să mai fiarbă împreună câteva minute.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină