In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    duminică, 30 octombrie 2016

    Papricas cu carne de vitel

    Papricas cu carne de vitel

    Ingrediente:
    • 1 kg carne de viţel
    • trei cepe
    • 3 linguri unsoare de porc
    • smântână
    • 400 g faină
    • 2 ouă
    • boia de ardei
    • sare

    Mod de preparare:
    Se înăbuşă ceapa în două linguri untură şi puţină apă, se adaugă carnea, boiaua şi, după ce totul s-a fiert, se potriveşte de sare. Adăugăm apoi smântână şi găluştele pregătite între timp.
    Se mai lasă pe foc să mai dea câteva clocote.
    Găluştele se fac din: 400 g faină, 2 ouă, o lingură untură, un pahar apă, sare. Se freacă untura spumă, adăugăm ouăle întregi; se adaugă treptat faina şî capa, până devine un aluat de consistenţă mai moale.
    Din acest aluat se ia cu lingura de supă câte o găluşcă şi i se dă drumul în papricaş, unde se fierbe.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină