In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    luni, 31 octombrie 2016

    Pastrama de miel la gratar

    Pastrama de miel la gratar

    Ingrediente:
    • 1-1,5 kg carne de miel (pulpă şi costiţe antricot)
    Pentru baiţ:
    • 2 linguri ulei
    • 8 linguri vin alb
    • 3-4 foi de dafin
    • sare
    • 1 lingură piper boabe
    • 2 linguri pastă de roşii
    • 1/2 lingură piper pisat
    • 1/2 lingură busuioc
    • 1/2 lingură chimen
    • 1/2 lingură mentă
    • 2 căpăţâni de usturoi, curăţat şi pisat

    Mod de preparare:
    Speli carnea şi o porţionezi. Amesteci toate ingredientele pentru baiţ şi le pui într-un vas sau într-o pungă din plastic.
    Adaugi carnea, care tre­buie să fie bine acoperită de soluţia pentru baiţ. Laşi punga în frigider 2 zile. Când o scoţi, ştergi bine carnea cu un prosop de bucătărie şi o pui pe grătarul încins.
    Poţi servi pastrama de miel cu o salată, la alegere

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină