Pastrama de miel la gratar |
Ingrediente:
- 1-1,5 kg carne de miel (pulpă şi costiţe antricot)
Pentru baiţ:
- 2 linguri ulei
- 8 linguri vin alb
- 3-4 foi de dafin
- sare
- 1 lingură piper boabe
- 2 linguri pastă de roşii
- 1/2 lingură piper pisat
- 1/2 lingură busuioc
- 1/2 lingură chimen
- 1/2 lingură mentă
- 2 căpăţâni de usturoi, curăţat şi pisat
Mod de preparare:
Speli carnea şi o porţionezi. Amesteci toate ingredientele pentru baiţ şi le pui într-un vas sau într-o pungă din plastic.
Adaugi carnea, care trebuie să fie bine acoperită de soluţia pentru baiţ. Laşi punga în frigider 2 zile. Când o scoţi, ştergi bine carnea cu un prosop de bucătărie şi o pui pe grătarul încins.
Poţi servi pastrama de miel cu o salată, la alegere
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc 1