Friptura de porc la gratar cu sote de legume |
Ingrediente:
- 4 fripturi de porc
- 3 linguri de sare
- 1 1/2 linguri piper proaspăt măcinat
- 2 lingurite usturoi granulat
- 450ml bere
- 500ml sos barbeque
- sote de legume, pentru servire
Combinati sare, piper si usturoi într-un castron mic și se amestecă bine.
Asezonati fripturile pe ambele parti cu amestecul de condimente. Dati la frigider cel puțin trei ore. Incalziti gratarul, rumeniti fripturile pe fiecare parte.
Între timp, combinati berea și sosul într-un castron mare si amestecati pentru a se combina.
Puneti fripturile intr-un recipient de aluminiu si acoperiti cu amestecul de sos si bere. Asezati recipientele pe gratar si rumeniti pana cand sosul se absoarbe.
Scoateti din recipiente si mai rumeniti cate 2 minute pe fiecare parte.
Lasati sa se odihneasca si serviti cu sote de legume.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc 1