Pui tandoori |
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 2 cepe, taiate felii groase
- 4 piepti de pui, taiati cuburi
- 2 catei de usturoi
- 100ml apa
- 300gr tandoori masala sos
Ingrediente pentru servire:
- 1 lingurita turmeric
- 350gr orez basmati
Se încălzește ulei intr-o cratita. Adaugati ceapa si usturoiul si gatiti timp de 3 minute, amestecand frecvent.
Se adauga carnea de pui si gatiti timp de 6 minute. Se amestecă apa cu sosul și se toarnă peste pui. Se aduce la fierbere. Reduceti focul si gatiti timp de 10 minute.
Între timp, aduceti o cratita cu apa ușor sărată la fierbere, se adaugă turmeric și orez și fierbeti timp de 12 minute, amestecand din cand in cand.
Se scurge orezul bine si se serveste cu pui, garnisit cu crengute de coriandru proaspat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc 1