In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    marți, 15 noiembrie 2016

    Anghinare fripte cu patrunjel

    Anghinare fripte cu patrunjel

    Ingrediente:
    • 16 anghinare mici
    • 1 lămâie
    • sare
    • piper din râşniţă
    • 1l ulei de măsline pentru fritat
    • pătrunjel pentru decor
    • sferturi de lămâie pentru servit

    Mod de preparare:
    Se curăţă anghinarele şi se îndepărtează foile exterioare tari. Se decojesc tijele, iar petalele se scurtează cu foarfeca.
    Se îndepărtează frunzele. Se taie lămâia în două şi se freacă fundurile de anghinare cu jumătăţile de lămâie, pentru a nu oxida.
    Se sărează şi se piperează anghinarele, între frunze. Se încinge uleiul într-o tigaie, la foc mijlociu. Se frig anghinarele, timp de 10 minute. Apoi se lasă să se scurgă pe prosoape de hârtie timp de cca 10 minute.
    Se încinge din nou uleiul şi se mai frig anghinarele 5 minute, până ce petalele devin crocante. Se lasă să se scurgă pe prosoape de hârtie şi se servesc cu pătrunjel şi sferturi de lămâie.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină