In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    marți, 15 noiembrie 2016

    Prajitura in straturi dulci

    Prajitura in straturi dulci

    Ingrediente:
    • 1,1 l lapte de cocos
    • 500 g făină de orez
    • 225 g zahăr tos
    • 1/2 linguriţă sare
    • 1/2 linguriţă vanilie
    • coloranţi (verde şi roşu)

    Mod de preparare:
    Se fierbe laptele de cocos la foc potrivit şi apoi se lasă să se răcească. Se amestecă făina, zahărul, sarea şi vanilia. Se toarnă în laptele de cocos, amestecând continuu.
    Se împarte coca în trei părţi. Se colorează o parte verde, alta roşu, ultima lăsându-se necolorată.
    Se frământă bine, pentru uniformizarea culorii. Se unge cu ulei o tigaie mai mică (de aproximativ 21 cm2) şi se prepară coca roşie, sub abur, aproximativ zece minute, până ce coca se întăreşte.
    Se procedează identic cu coca verde, apoi cu cea necolorată. Se aşază în straturi (coca necolorată la mijloc) şi se lasă la abur aproximativ o jumătate de oră.
    Se lasă să se răcească bine şi se taie felii.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină

    Google+ Followers