Chiftele din naut cu chimen si coriandru |
Ingrediente:
- 250 g năut fiert
- 1 ceapă albă
- 1 dovlecel
- 1 morcov
- 50 g făină de năut
- 3-4 linguri de pesmet
- 1 linguriţă de condimente în amestec (chimen, coriandru)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune la blender năutul şi ceapa tăiată grosier. Adaugă treptat dovlecelul tocat şi morcovul dat pe răzătoarea mică.
Pune condimentele şi potriveşte de sare. Dacă e prea lipicioasă compoziţia, pune 1-2 linguri de făină de năut. Modelează chiftelele, dă-le prin pesmet şi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coace-le 15 minute, apoi întoarce-le si tine-le încă cinci minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc 1