In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    joi, 10 noiembrie 2016

    Ciorba de berbec cu legume, bors si leustean

    Ciorba de berbec cu legume, bors si leustean

    Ingrediente:
    • 1 kg carne de berbec
    • 2 morcovi
    • 100 ml ulei
    • 1 rădăcină de pătrunjel
    • 1 rădăcină de păstârnac
    • 300 g varză albă
    • 300 g roşii
    • 2 ardei graşi
    • 2 linguri bulion
    • 2 cepe
    • 1 ţelină mică
    • 3 cartofi
    • 1 legătură leuştean
    • 1 legătură pătrunjel
    • 1 l borş
    Mod de preparare:
    Opăreşti carnea spălată şi o tai în bucăţi, apoi o speli din nou şi o pui la fiert într-o oală cu 3 I de apă şi sare. Cât timp fierbe carnea, cureţi, speli şi toci le­gumele.
    Intr-o cratiţa cu puţin ulei încins, pui la călit morcovii, albitura, ţelina, ar­deii graşi, varza. După ce le­gumele s-au înmuiat, adaugi bulionul.
    Când carnea este aproape fiartă, adaugi ingredientele călite şi cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cuburi, lăsând legumele să fiarbă împreună cu carnea, timp de 20 de minute.
    Borşul îl fierbi separat şi îl adaugi în ciorbă odată cu roşiile spălate şi tăiate în bucăţi. La şi să mai dea în câteva clocote şi iei oala de pe foc.
    Potriveşti gus­tul de sare şi serveşti ciorba cu verdeaţă spălată şi tocată mărunt.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină