Mancarica de berbec cu cartofi si telina |
Ingrediente:
- 750 g carne de berbec
- 2 ţeline
- 8 cartofi
- 10 cepe
- 1 l zeamă de carne
- sare
- piper
Mod de preparare:
Alegi carne de berbec, piept sau spinare (partea de la rinichi) şi o tai în bucăţi. Cureţi şi speli cartofii, ţelina şi ceapa, pe care le tai felii.
Aşezi totul într-o cratită astfel: la fund un rând de carne, apoi un strat de legume amestecate şi iar un strat de carne.
Pui sare şi piper şi torni zeamă de carne sau apă fierbinte (câte un polonic de persoană). Când a început să scadă zeama, dai cratiţa la cuptor.
Mâncarea e gata când e scăzută. O aşezi pe platou si o servesti fierbinte la masă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc 1