In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    luni, 7 noiembrie 2016

    Korma de oaie cu scortisoara

    Korma de oaie cu scortisoara

    Ingrediente:
    • 500 g carne de oaie
    • 1 ceşcuţă ceapă, tăiată mărunt
    • 1 lingură ghimbir
    • 2 linguriţe usturoi pisat
    • 3 bucăţele scorţişoară pisată
    • 1 ceşcuţă iaurt
    • 1 linguriţă sare
    • 1 linguriţă zahăr brun
    • 4-6 linguri unt topit
    • 3 cartofi
    • 1 ceapă verde
    • piper negru, proaspăt măcinat
    Mod de preparare:
    Carnea se dezosează, se taie cubuleţe şi se spală bine. Condimentele pisate, scorţişoara, iaurtul şi untul se pun într-o tigaie, la foc mic.
    Se adaugă zahărul şi se amestecă până când acesta se topeşte în compoziţie. Se sărează şi se ia cratiţa de pe foc.
    Cartofii, curăţaţi de coajă, se taie în două, pe lungime, şi se prăjesc, pe ambele părţi, în unt bine încins înainte. Se scot şi, în untul rămas, se căleşte ceapa verde, tăiată cubuleţe şi ceapa tăiată mărunt.
    Separat se pun la prăjit cubuleţele de came, în unt bine încins înainte. Când este aproape făcută, se adaugă restul de ingrediente şi se acoperă vasul cu un capac.
    Se lasă să fiarbă timp de câteva minute, la foc mic.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină