In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    miercuri, 2 noiembrie 2016

    Macaroane picante

    Macaroane picante

    Ingrediente:
    • 350 g macaroane
    • 350 g carne tocată
    • o ceapă
    • verdeaţă
    • sare
    • piper
    • o lingură bulion
    • 100 gunt
    • 200 g caşcaval ras
    • o lingură unt sau untură

    Mod de preparare:
    Se fierb macaroanele 20 de minute, în apă clocotindă cu sare, la foc mic şi se scurg bine. Se căleşte carnea împreună cu ceapa tocată, verdeaţa tocată, sare, piper şi se amestecă; se rumeneşte până a scăzut toată zeama.
    Se adaugă bulion şi puţină apă fierbinte. Se lasă să mai fiarbă 15 minute până se leagă frumos. Intr-o tigaie unsă cu unt se amestecă macaroanele cu carnea şi se dau la cuptor 20 de minute. Apoi se răstoarnă pe o farfurie, se presară deasupra caşcaval ras şi se servesc.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină