In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    miercuri, 2 noiembrie 2016

    Paste cu carne si spanac

    Paste cu carne si spanac

    Ingrediente:
    • 500 g carne de vită tocată
    • 1 kg cartofi
    • 500 g spanac
    • 40 g unt
    • 250 g făină
    • sare
    • piper
    • 1 cea­pă roşie
    • 3 ouă
    • 1 felie pâine
    • nucşoară
    • 20 g unt
    • 250 ml smântână dulce
    • 100 g caşcaval

    Mod de preparare:
    Cartofii se curăţă şi se fierb în apă cu sare. Spanacul se curăţă, se opăreşte, apoi se scurge.
    Intr-o cratiţă se încin­ge untul, se adaugă jumătate din cantitatea de făină, se toarnă 250 ml de apă şi, amestecând mereu, se lasă pe foc până ce compoziţia se desprinde de pe pereţii vasu­lui.
    Pâinea se înmoaie în apă rece, apoi se stoarce. Ceapa se taie mărunt, se amestecă apoi cu pâinea şi cu carnea tocată. Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară.
    Se omogenizează ouăle, cartofii scurşi şi zdrobiţi şi restul de făină.
    Pe un prosop de bucătărie presărat cu făină se întinde o foaie de aluat de 1,5 cm grosime, se distribuie uniform spanacul şi carnea tocată, apoi se rulează cu ajutorul prosopului.
    Se apasă cele două capete, se aşază rulada într-o tavă şi se coace la cuptor timp de 50 de minute. Când este gata, se unge cu unt.
    Smântână se înfierbântă, se adaugă caşcavalul şi se lasă pe foc până devine ca un sos. Rulada se taie felii până este caldă şi se serveşte cu sosul preparat.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină