In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    marți, 15 noiembrie 2016

    Vin fiert cu portocala si anason

    Vin fiert cu portocala si anason

    Ingrediente:
    • 2 portocale
    • 50 cuişoare
    • sucul de la 2 portocale
    • 1 l vin roşu dulce
    • 100 ml rom
    • 2 bucăţi anason stelat
    • 1 baton scorţişoară
    • 100 g zahăr
    Mod de preparare:
    Se spală o portocală şi-se înfig în coajă cuişoare, având grijă să fie aliniate; apoi se taie felii urmând liniile cuişoarelor.
    A doua portocală se spală cu apă fierbinte, se şterge şi se scoate coaja sub formă de spirală subţire. Se curăţă apoi fructul de pieliţele albe şi se taie felii.
    Feliile de portocale se în­călzesc, amestecând, cu suc de portocale, puţină coajă de portocală, vin roşu, rom, mi­rodenii şi zahăr.
    Nu se lasă să fiarbă! Se îndepărtează coaja de portocală, se strecoară punciul şi se toarnă în paha­re, care se decorează cu felii de portocale cu cuişoare.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină