In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    luni, 31 octombrie 2016

    Rata salbatica fripta

    Rata salbatica fripta

    Ingrediente:
    • o raţă sălbatică
    • 2 linguri de unt
    • 2 linguri de ulei
    • o lămâie
    • zeamă de carne
    • sare
    • piper

    Mod de preparare:
    Carnea de raţă sălbatică este foarte gustoasă, mai ales dacă este, mai întâi, marinată. In cazul când se prepară imediat, se recomandă ca, după ce este gata, să fie jupuită de piele, care mai păstrează gustul de baltă.
    Raţa, curăţată şi spălată bine, se presară cu sare şi piper, apoi se stropeşte cu unt topit şi se pune astfel la frigare. Când este friptă, se toarnă în interior ulei amestecat cu zeama de la o lămâie, sare, piper şi puţină zeamă de carne sau apă.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină