In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    luni, 7 noiembrie 2016

    Carne de oaie cu sos picant

    Carne de oaie cu sos picant

    Ingrediente:
    • 1 kg carne de oaie
    • o ceapă
    • 2-3 sardele
    • 7-8 capere
    • 100 g slănină
    • pătrunjel verde
    • o lingură unt
    • o linguriţă faină
    • 100 ml oţet diluat
    • 2-3 căţei usturoi
    • o foaie dafin

    Mod de preparare:
    Se curăţă carnea de grăsimi şi se taie bucăţi.
    Ceapa se curăţă şi se toacă. Se scoate carnea de pe oasele sardelelor şi se toacă. Slănina se taie bucăţele. Se ia o cratiţă şi se pune în ea untul, se adaugă ceapa, carnea, slănina şi se rumenesc puţin. Se adaugă o linguriţă de faină amestecată cu o jumătate de pahar de oţet diluat.
    Se acoperă şi se lasă să fiarbă la foc mic. Se presară sare şi piper, se pun doi-trei căţei de usturoi, o foaie de dafin şi se lasă să fiarbă încet, în continuare. Când este gata se dă sosul prin sită.
    Carnea de oaie se scoate şi se aşează pe farfurie şi peste ea se toarnă sosul.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină