In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    luni, 7 noiembrie 2016

    Sos marinat pentru carne de oaie, de capra sau vanat mic

    Sos marinat pentru carne de oaie, de capra sau vanat mic

    Ingrediente:
    • 1 pahar oţet
    • 1 pahar ulei
    • 2 pahare apă (sau supâ)
    • 2 cepe
    • piper măcinat
    • foi de dafin
    • cimbru
    • 5-6 căţei de usturoi
    • sare

    Mod de preparare:
    Oţetul, uleiul, apa (supa), cepele tăiate mărunt, piperul, foile de dafin, cimbrul şi sarea se pun la fiert pentru 15-20 de minute. Se lasă să se răcească şi se adaugă usturoiul pisat.
    Sosul se toarnă peste carnea de oaie care urmează să fie gătită (friptură, grătar sau rasol) şi se ţine la rece (la frigider) între 4 ore şi 2 zile.
    Se poate pregăti şi rece, fără a folosi ceapă, însă punând mai mult oţet. Este de preferat varianta de bază, mai eficientă în eliminarea mirosului de oaie.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină