In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    luni, 7 noiembrie 2016

    Kebab de oaie

    Kebab de oaie

    Ingrediente:
    • 600 g carne tocată amestec de oaie şi viţel
    • o linguriţă boia
    • o lingură oţet de vin
    • o linguriţă coriandru măcinat
    • 2 linguriţe chimen pudră
    • o linguriţă fulgi de ardei iute
    • o linguriţă piper negru
    • o linguriţă sare
    • o ceapă
    Pentru servit:
    • 8 lipii
    • o ceapă roşie
    • o rodie
    • 2-3 fire pătrunjel

    Mod de preparare:
    Ceapa se taie cât de mărunt posibil.
    Cele două tipuri de carne trecute de două ori prin maşina de tocat se amestecă bine cu sarea, oţetul şi toate condimentele.
    Se pune amestecul de carne pe o tavă acoperită cu folie alimentară, se întinde într-un strat uniform şi se dă la congelator 30 de minute.
    Se taie porţii (ca nişte mici) care se înfig, aşa semicongelate, pe ţepuşe care se frig. Se servesc cu lipie, boabe de rodie, ceapă roşie şi pătrunjel.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină