In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    joi, 3 noiembrie 2016

    Crab umplut

    Crab umplut

    Ingrediente:
    • 400 g crabi mari
    • 200 g carne slabă de porc
    • ceapă
    • ciuperci proaspete
    • un gălbenuş de ou
    • usturoi
    • sare
    • piper

    Mod de preparare:
    Curăţaţi crabul, fierbeţi-l şi apoi desprindeţi carnea. Păstraţi carapacea. Spălaţi bucăţile de porc şi tăiaţi-le felii subţiri.
    Spălaţi ceapa şi ciupercile şi tăiaţi-le cubuleţe. Zdrobiţi usturoiul. Gălbenuşul se bate spumă. Amestecaţi carnea de crab cu feliile de porc, ceapă, ciuperci şi usturoiul pisat, adăugând şi puţină sare.
    Umpleţi carapacea cu acest amestec. Introduceţi carapacea la cuptor pentru zece minute, scoateţi-o, turnaţi gălbenuşul deasupra şi reintroduceţi în cuptor, până se rumenesc.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină