In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    marți, 1 noiembrie 2016

    Friptura de porc cu ierburi aromate si cartofi cu ou si usturoi

    Friptura de porc cu ierburi aromate si cartofi cu ou si usturoi

    Ingrediente:
    • 1 kg cotlet de porc
    • câteva feliuţe de slănină
    • 3-4 căţei de usturoi
    • 4-5 crenguţe de busuioc
    • cimbru
    • maghiran
    • sare
    • piper
    • 100 ml vin roşu
    • 2 linguri muştar cu boabe
    Pentru cartofi:
    • 4-5 cartofi
    • 2 ouă
    • 2-3 căţei de usturoi
    • sare
    • piper
    Mod de preparare:
    Tai cotletul în felii de 1-1,5 cm grosime, îl asezonezi cu sare, piper şi .muştar şi îl pui în tava unsă cu puţjn ulei. îm­pănezi cotletul cu felii de slănină, peste care pui ierburile aromate şi 100 ml vin roşu.
    Acoperi tava cu folie de aluminiu şi o introduci în cuptor la 200 grade, timp de 70-80 de minute. înainte cu 20-25 de minute de a fi gata, iei folia de deasupra, să facă crustă friptura.
    Reţeta este pentru patru porţii. 4-5 cartofi mai mari curăţaţi îi dai prin râzătoare, adaugi 2 ouă, 2-3 căţei de usturoi pisaţi, sare şi piper după gust.
    Amesteci toate ingredientele, iei cu lingura din compoziţie şi pui în tigaia cu puţin ulei încins. Aplatizezi cu o spatulă, să ia forma unui şniţel.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină