In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    marți, 1 noiembrie 2016

    Friptura de porc cu sos de rosii picant

    Friptura de porc cu sos de rosii picant

    Ingrediente:
    •  250 g pulpă de porc
    • 4 căţei de usturoi
    • 50 ml suc de roşii
    • 10 ml ulei
    • piper
    • 1 praf boia iute
    • 1 praf boia dulce
    • 100 ml apă
    • 1 praf de sare
    • 2 ardei iuţi
    • câteva fire pătrunjel
    Mod de preparare:
    Tai pulpa de porc felii nu foarte subţiri. Zdrobeşti usturoiul şi-l amesteci cu sucul de roşii, uleiul, piperul, boiaua, apa, sarea, după gust, şi ardeii întregi.
    Pui totul într-o tavă şi dai la cuptor până intră cu uşurinţă furculiţa în carne. înainte să serveşti, pre­sari pătrunjel tocat.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină