Pizza cu spanac si ceapa |
Ingrediente:
- 45ml ulei de masline
- 1 ceapă roșie mică, tăiată în felii subțiri
- 175g spanac proaspăt
- 200 gr aluat de pizza
- 300ml sos de pizza
- nucsoara
- 150g mozzarella
- 1 ou
- 25g brânză rasa
Incalziti 1 lingura de ulei si rumeniti ceapa. Se adauga spanacul si gatiti 1-2 minute. Se scurge orice lichid.
Se incalzeste cuptorul la 220 ° C.
Ungeti aluatul de pizza, pe care l-ati intins si l-ati asezat intr-o tava rotunda, cu ulei. Se întinde sosul de pizza apoi acoperiti cu amestecul de spanac.
Se presara nucsoara proaspat rasa.
Feliati mozzarella si asezati deasupra. Stropiti cu ulei.
Coaceti timp de 10 minute, apoi se scoate din cuptor.
Faceti o gaura mica in aluat si spargeti oul in mijloc.
Se presara cu branza rasa si dati din nou la cuptor timp de încă 5-10 minute.
Se serveste pizza imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc 1