In acest blog, o sa gasiti,"Reteta culinare de la "Mesteru' ".Intra si vei vedea...1

  • Știri de ultimă oră

    sâmbătă, 3 decembrie 2016

    Prajitura cu ciocolata umpluta

    Prajitura cu ciocolata umpluta

    Ingrediente:
    • grăsime pentru tavă
    • 250 g făină
    • 2 linguri cacao
    • 125 g nuci măcinate
    • 1 linguriţă praf de copt
    • 1 priză de sare
    • 100 g zahăr brun
    • 100 g zahăr
    • 50 g margarină
    • 1 ou
    • esenţă de vanilie
    • 100 g ciocolată albă
    • 50 g ciocolată neagră
    • nuci tăiate

    Mod de preparare:
    Preîncălziţi cuptorul la 175 °C. Ungeţi o tavă de cca 30 x 20 cm.
    Amestecaţi făina cu cacao, nuci, praf de copt şi sare. Frecaţi zahărul alb şi cel brun cu margarina până devine spumă. Adăugaţi oul şi puţină esenţă de vanilie şi amestecaţi-le bine.
    Adăugaţi compoziţia de faină la amestecul cu ou şi amestecaţi până când se integrează complet.
    Intîndeţi uniform aluatul în tavă, neteziţi-l şi puneţi-l la copt cca 20-25 de minute pe raftul din mijloc al cuptorului.
    Topiţi separat cele două feluri de ciocolată.
    Scoateţi prăjitura de ciocolată din cuptor, lăsaţi-o să se răcească şi tăiaţi-o pe orizontală. Pe jumătatea de jos întindeţi un strat de ciocolată albă şi presăraţi nucile deasupra.
    Acoperiţi cu cealaltă jumătate şi decoraţi cu modele de ciocolată albă şi neagră.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Multumesc 1

    Postare prezentată

    Tort cu ciocolata si piersici

    Tort cu ciocolata si piersici Ingrediente: 5 ouă 150 g făină 175 g zahăr 4 linguri cacao 1 lingură ulei 1 esenţă rom 1/2 lin...

    Formular de contact

    Nume

    E-mail *

    Mesaj *

    Totalul afișărilor de pagină